Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:23:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Dezvoltatorii" de la White Tower si avocatul Vlad Nechita arestaţi preventiv! Notarul Radu Tudose, arest la domiciliu


23 ianuarie 2024

După un an de zile, păgubaşii de la White Tower încep să vadă dreptatea! Mărioara Lupu, fiul său Mihai Lupu si avocatul Vlad Nichita au fost arestaţi prevenitv pentru 30 de zile, iar notarul Radu Tudose a primit arest la domiciliu.

Curtea de Apel Ploieşti s-a pronunţat în dosarul în care notari, un avocat şi reprezentanţi ai unui dezvoltator imobiliar sunt acuzaţi de infracţiuni de înşelăciune, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, bancrută frauduloasă, fals intelectual şi complicitate la aceste infracţiuni, fapte comise în legătură cu vânzarea unor apartamente mai multor cumpărători. 

Dezvoltatorii imobiliari Marioara Lupu si Mihai Lupu (mamă si fiu) si avocatul Vlad Nichita rămân în arest, iar notarul Radu Tudose a fost plasat în arest la domiciliu, fiind acuzaţi că au înselat mai mulţi ploiesteni încasând bani mulţi pentru apartamente fantomă. Apartamentele din complexul White Tower au fost vândute chiar si de trei ori unor persoane de bună credinţă. 

Iar aceasta nu este singura problemă a complexului respectiv. Autorizaţia de construire a fost obţinută iniţial pentru clădire de birouri, iar dezvoltatorul a transformat imobilul într-unul de locuinţe. Mai mult blocul are două etaje în plus, iar gurile rele susţin că printre cei care ar deţine apartamente în acest complex sunt mai mulţi politicieni locali. 

 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro