Duminică, 24 septembrie 2023 - 12:50:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Accident grav la Movila Vulpii, pe DN1! O familie distrusă! Trei pietoni implicaţi, un bărbat şi fiica sa au decedat!


15 august 2022

UPDATE. Din păcate, fetiţa în vârstă de 11 ani nu a putut fi salvată de medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Ea a decedat la câteva ore de la producerea accidentului, în ciuda eforturilor medicilor...

Accident grav, luni seară, pe DN1, în apropiere de municipiul Ploieşti, în zona Movila Vulpii.  O familie a fost distrusă, tată decedând în accident. Cei trei opriseră autoturismul şi au traversat DN1, pentru a cumpăra ceva dintr-un magazin din zonă. La întoarcere au fost acroşaţi de un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, iar în urma impactului tatăl a  decedat pe loc! Fetiţa în vârstă de 11 ani a fost preluată în stop cardio respirator şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, acolo unde a ajuns şi mama sa în vârstă de 38 de ani, şi ea rănită în urma impactului.

ISU Prahova a intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă TIM- terapie intensivă mobilă.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 44 de ani a decedat.  O femeie în vârstă de 38 de ani şi o minora de 11 ani sunt asistate medical la faţa locului, a anunţat şi IJP Prahova.

”Din primele verificări a reieşit faptul că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani în timp ce se deplasa pe DN1 ar fi surprins şi accidentat trei pietoni care se aflau în traversarea părţii carosabile.”, a informat IJP Prahova.

Conform ISU Prahova, femeia în vârstă de 38 ani a fost asistată de SAJ (ambulanţa) la faţa locului şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti. Fetiţa de 11 ani se află în stop cardio-respirator şi a fost transportată tot  la Spitalul Judeţean Ploieşti de către echipajul SMURD.

Traficul s-a desfăşurat dirijat pe sensul Braşov-Ploieşti de către poliţiştii rutieri.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 septembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro