Joi, 25 aprilie 2024 - 6:09:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cea mai scumpă păşune din România, amenajată în Delta Dunării


2 aprilie 2012

sulina1Amenajarea plajei Sulina este un proiect finalizat în 2011, ce a costat aproape două milioane de euro,mai exact 7.144.201,13 lei,finanţator fiind Ministerul Dezvoltării Sociale şi Turismului. Zona amenajată pe bani publici este folosită de localnici pentru păşunatul vacilor


Inaugurată oficial anul trecut de ministrul Elena Udrea , investiţia a fost lăsată de izbelişte, autorităţile respective beneficiarul, Consiliul Judeţean Tulcea, nepunând în valoare imobilele construite pe plaja, protejată de altfel, din Sulina.O singură căsuţă este folosită câteodată de sulinaun paznic. După inaugurare Consiliul Judeţean Tulcea a trecut investiţia în administrarea Administraţiei Zonei Libere Sulina, deşi reprezentanţii Primăriei Sulina doreau de ani de zile administrarea zonei, pentru a o valorifica cu scop turistic.


Şi de această data, deşi s-au investit milioane bune, valorificarea a fost zero, singurele beneficiare ale investiţiei doamnei Udrea fiind vacile localnicilor care şi-au făcut un obicei din a păşuna pe ceea ce a devenit cea mai scumpă păşune amenajată pe bani publici din România!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro