Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:30:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


”Străini în noapte”, din nou, la Buşteni


19 septembrie 2016


 

Desfăşurat pentru a doua oară la Buşteni, pe scena Centrului Cultural “Aural Stroe” duminică, 18 septembrie, spectacolul “Străini în noapte”, cu Medeea Marinescu şi Florin Piersic în rolurile principale, a fost aplaudat cu frenezie de publicul prezent.

Piesa este o foarte reuşită adaptare a unui text aparţinând lui Eric Assous, regia fiind semnată de Radu Beligan. Evenimentul de la Buşteni face parte din seria de reprezentaţii susţinute de îndrăgiţii actori în câteva dintre cele mai importante oraşe din ţară, cum ar fi Bucureşti, Braşov, Timişoara, Cluj Napoca sau Constanţa.

Protagonista acestui real succes scenic, apreciata actriţă Medeea Marinescu, a primit din partea lui Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, un imens buchet de trandafiri, iar îndrăgitului actor Florin Piersic i-a oferit un tablou realizat de cunoscutul caricaturist Costel Pătrăşcan.

”A fost extraordinar în această seară la Buşteni. Îl iubesc pe primarul Emanoil Savin ca şi cum ar fi o rudă de-a mea. Face parte din familia sufletului meu.”, a spus Florin Piersic la finalul piesei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro