Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:03:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nicoleta Crăciunoiu :"Libertatea este scumpă"!!!


26 aprilie 2023

Nicoleta Crăciunoiu le-a trimis colegilor directori din Primăria Ploieşti o scrisoare de adio, pentru a-şi lua la revedere de la foştii săi colaboratori, la încheierea perioadei de preaviz. Scrisoarea face vorbeşte despre judecata divină, dar şi despre scopuri personale şi interesele de grup. 


"A fi cu adevărat om este, şi azi, la aproape 2000 de ani de la pilda jertfei lui Hristos, o mare provocare pentru trăitori. Ceea ce lăsăm în urma noastră sunt atitudinile noastre, sunt faptele bune şi realizările noastre.

Spre fericirea mea, fac parte dintre puţinii oameni împăcaţi cu sine, care au căutat mereu echilibrul şi corectitudinea, atât în profesie, cât şi în relaţiile cu semenii.

Îmi iau, forţată, rămas bun de la voi, fără a înţelege răutatea cu care sunt, din nou!, înlăturată şi cu care  sunt din nou tratată.

Să nu uităm, totuşi, cu toţii, ne supunem, mai devreme sau mai târziu, voinţei divine, iar legile oamenilor şi deciziile lor nu fac  nici două parale în faţa legilor Lui.

Fiecare va primi, mai devreme sau mai târziu, ceea ce merită, iar aceasta nu este o realitate care se poate negocia.

Vă îndemn, aşa cum am făcut-o mereu, să fiţi oameni cu adevărat şi să nu faceţi rău, căci acesta îl poate face oricine!

Să faceţi bine, căci există numai cei buni şi cei demni, oneşti, cu frică de Dumnezeu şi numai cei aleşi îl pot face!

Să ne ajute pe toţi Dumnezeu să fim mai buni, să evoluăm şi să putem fi mândri de ceea ce facem şi ceea ce lăsăm în urma noastră!

Judecata divină şi a celor ce vor veni, vor fi mai dure decât ale prietenilor care au interesul de a ne gâdila orgoliul şi de a-şi atinge scopurile personale şi interesele de grup.

Mulţumesc tuturor colegilor care au fost alături de mine în toată această perioadă, care au înţeles că am fost un om corect şi nu am pus interesele personale mai presus de cerinţele profesiei.

Cu drag,

Nicoleta Crăciunoiu."

CITESTE SI. Scandal în Primăria Ploieşti. Nicoleta Crăciunoiu debarcată din fruntea Direcţiei Economice de primarul Volosevici

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro