Vineri, 29 martie 2024 - 3:46:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ia spitalul, dă-mi spitalul!


21 februarie 2013

Un adevărat troc cu spitale urmează a avea loc între Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Ploieşti. Astfel, în urma negocierilor pentru amenajarea unui spital de pediatrie modern în fostul sediu al OMV Petrom din central municipiului, imobilul a fost donat municipalităţii care s-a angajat să amenajeze aici, în maxim doi ani o unitate medical destinată copiilor la standard internaţionale.

Şi cum nu este normal ca în Ploieşti să funcţioneze două spitale pentru micuţi, Consiliul Judeţean va ceda municipalităţii în administrare, actualul spital pentru copii, iar  CJ va prelua Spitalul de Boli Infecţioase.

“Aranjamentul acesta a fost decis de când au început negocierile pentru preluarea clădirii Petrom. Este un schimb firesc şi nu avem cum să ne opunem apariţiei unui spital modern pentru copii”, a spus Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova.

Consiliul Judeţean ar putea prelua, foarte curând, şi Spitalul CFR din Ploieşti. În aceste zile, unităţile medicale din subordinea Ministerului Transporturilor au trecut în subordinea Ministerului Sănătăţii care intenţionează să le cedeze autorităţilor judeţene


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro