Marţi, 19 martie 2024 - 1:49:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nu e în Austria, e în Prahova! Comuna deszăpezită ca la carte! FOTO/ VIDEO


11 ianuarie 2019

 

În timp ce Ploieştiul este sub zăpadă, intr-o localitate din Prahova deszăpezirea s-a făcut ca la carte. Mai mult, localnicii mai plimbaţi prin lume spun că asemenea servicii au văzut doar prin Austria sau prin Germania.

Se întâmplă la Măgurele, acolo unde autorităţile locale au înţeles că trebuie să le ofere cetăţenilor ceva în schimbul banilor plătiţi pentru taxe şi impozite. Şi aşa se face că prin fondurile europene obţinute prin GAL, primarul Vasile Diaconu a achiziţionat mai multe utilaje pentru deszăpezire.

Iar la prima oră, la Măgurele se putea circula perfect, pe toate străzile din comună, dar şi pe trotuare, zonă în care majoritatea localităţilor au mari probleme.



"Am convocat Comandamentul de Iarnă la ora 2.00 şi ne-am apucat de lucru. Oamenii au încredere în noi şi nu puteam să îi dezamăgim", ne-a spus primarul Vasile Diaconu.

Edilul, împreună cu viceprimarul Andrei Pătraşcu, au verificat toată noaptea modul în care se face deszăpezirea şi s-au declarat mulţumiţi de rezultate.

Cei doi au demonstrat că dacă vrei, se poate şi îi sfătuim pe toţi primarii care se plâng de venirea iernii, să meargă la Măgurele într-un scurt schimb de experienţă. Garantăm că vor avea ce să înveţe...





 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro