Marţi, 19 martie 2024 - 9:05:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cezar Grama nu mai este consilier local la Câmpina!


5 iulie 2021

Prefectul judeţului Prahova a semnat documentul prin care Cezar Grama nu mai este consilier local la Câmpina.
Instituţia Prefectului Judeţului Prahova a trimis o adresă către Primăria Câmpina prin care anunţă vacantarea mandatului de consilier local.
Conform noului Cod Administrativ, Judecătoria Câmpina va trebui să valideze un nou consilier local din partea Partidului Verde. 

Cu alte cuvinte, show-ul ieftin făcut de Grama în Consiliul Local Câmpina încetează, iar aleşii se vor putea întoarce la rezolvarea reală a problemelor celui de al doilea municipiu al judeţului Prahova.

Prin decizia prefectului Cristian Ionescu, Cezar Grama iese pe uşa din dos a politicii prahovene, demonstrând că strategia sa de a rămâne cât mai mult timp consilier local nu a dat roade. 

Nu putem să nu ne întrebăm de ce a fost nevoie de atâta timp pierdut, mai ales că Grama, fiind de profesie jurist, ştia clar că acesta va fi deznodământul după ce a fost exclus din Partidul Verde. Interesant este că la ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina, Cezar Grama a participat ca şi când totul era normal, deşi ştia că există o hotărâre definitivă a unei instanţe de judecată care atestă că mandatul său de consilier încetează. 

Oare la fel se comportă dl Grama şi la jobul său?  Nu de alta, dar peste tot se laudă că lucrează în domeniul fondurilor europene, un domeniu care cere rigoare şi seriozitate. 

Noi considerăm că modul în care a tărăgănat vacantarea mandatului de consilier local demonstrează imaturitate şi veleităţi pentru activităţi...la marginea legilor! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro