Marţi, 27 februarie 2024 - 9:57:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ştii ce face Mircea Cosma la Iaşi?


18 iunie 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea COSMA, participă în perioada 17-18 iunie 2013 la ,,Forumul Economic al Euroregiunii Siret-Prut-Nistru”, ce are loc la Iaşi. Forumul organizat de Consiliul Judeţean Iaşi îşi propune dezvoltarea relaţiilor transfrontaliere la graniţa de est a Uniunii Europene, mai exact între România, Republica Moldova şi Ucraina, în vederea creării de noi parteneriate şi identificării de oportunităţi economice şi comerciale. 

 

Forumul va consta din prezentări ale autorităţilor locale şi centrale din ţară şi străinătate cu privire la cooperarea transfrontalieră, la identificarea de oportunităţi de colaborare pentru realizarea de proiecte de interes general; în cadrul evenimentului va avea loc şi o sesiune de prezentare economică şi comercială a regiunilor.

În aceeaşi perioadă, la Iaşi se va desfăşura şi Seminarul Extern al Comisiei CIVEX (Comisia pentru cetăţenie, guvernanţă, afaceri externe şi instituţionale) din cadrul Comitetului Regiunilor pe tema cooperării transfrontaliere la graniţa de est a Uniunii Europene.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 februarie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro