Joi, 28 martie 2024 - 8:04:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


De 1 Mai, circulaţia pe podul de la Agigea se va desfăşura fără restricţii pentru autoturisme


28 aprilie 2014

Turiştii care vor merge la mare de 1 Mai vor putea ajunge în staţiunile din sudul litoralului fără restricţii de trafic la traversarea podului de la Agigea, după ce CNADNR a decis să suspende în perioada minivacanţei restricţiile impuse de lucrările de reabilitare.

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), între 29 aprilie, ora 14.00, şi 6 mai, ora 08.00, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea se va desfăşura pe trei benzi de circulaţie, pe toată lungimea podului, în funcţie de volumul de trafic înregistrat pe cele două direcţii de deplasare.

În această perioadă va fi permisă circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 5 tone, excepţie făcând mijloacele de transport persoane a căror masă totală maxim autorizată poate depăşi această limită. Se menţine însă limitarea vitezei de circulaţie la 50 de kilometri la oră, şoferii fiind rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro