Joi, 25 aprilie 2024 - 6:19:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se opreşte apa în mai multe zone din Băicoi, Vălenii de Munte, precum şi în comunele Cosminele şi Dumbrăveşti


4 ianuarie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă că este obligată să întrerupă distribuţia apei potabile în mai multe cartiere din oraşele Băicoi şi Vălenii de Munte, precum şi în comunele Cosminele şi Dumbrăveşti, începând din data de 5 ianuarie 2023, ora 1.00, pentru un interval estimat de aproximativ 24 de ore, conform unei informări primite de la societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZ).

ESZ a anunţat că va sista alimentarea cu apă potabilă din sursa STA Vălenii de Munte, pentru executarea de reparaţii la conducta de aducţiune, fapt care va impune oprirea apei în localităţile indicate.

Ca urmare a acestor operaţiuni, în oraşul Băicoi, alimentarea cu apă potabilă se va face, în limita stocurilor  disponibile, între orele 06:00 – 10:00 şi după ora 17.00. Vor fi vizaţi abonaţii HIDRO PRAHOVA SA care locuiesc pe următoarele străzi: Lăcrămioare, Albăstrele, Vânători, Crişului, Someş, Piatra Craiului, Piatra Arsă, Fdt Plaiului, Aviatori, Duzi, Roze, Independenţei - de la intersecţia cu str. Paltinului până la Staţia de apă Canton, Paltinului, Violetelor, Bujorului, Libertăţii, Zefir, Fdt Aluniş, Fdt  Cerbului, Ialomiţei, Dîmbului, Fdt Cheia, Dorobanţi, de la intersecţia cu str. Dâmbului până la limita cu comuna Scorţeni, Dorobanţi, de la intersecţia cu strada Dâmbului, până la grădiniţă – partea stângă, Fdt Milcov, Fdt Şipot, Stejarului şi Codrii Cosminului.

În oraşul Vălenii de Munte, apa va fi oprită în cartierul Valea Gardului, pe străzile: Valea Gardului, Dr. Istrate, Ungureni şi Libelulei.

În comunele Dumbrăveşti şi Cosminele, apa va fi oprită pe tot parcursul intervalului de timp precizat.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze faţă de locuitorii care nu vor avea apă potabilă pe durata desfăşurării lucrărilor ESZ şi roagă toţi consumatorii vizaţi să îşi asigure rezerve pentru consum şi uz casnic. Reluarea distribuţiei în regim normal de presiune şi debit va fi asigurată la un nivel optim, după finalizarea lucrărilor anunţate de ESZ şi încărcarea reţelelor.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro