Marţi, 19 martie 2024 - 9:08:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Apa caldă şi sistemul de termoficare din Ploieşti, încotro? Cafeneaua Comunitară continuă cu o nouă dezbatere privind problemele Ploieştiului.


10 septembrie 2022

Fundaţia Comunitară Prahova organizează o nouă întâlnire de Cafenea Comunitară.

Evenimentul va avea loc marţi, 13 septembrie 2022, de la orele 17.00, la Sala de Conferinţe Sudarc Business Center din strada Maramureş, nr. 12, Ploieşti, clădirea Consproiect.

Scopul acestei întâlniri este de a crea un cadru de dialog în care să deschidem conversaţii alături de autorităţi publice, presă şi comunitatea în care trăim privind problema sistemului de termoficare şi a sistemului de apă caldă din Ploieştiului. Ne dorim ca la finalul acestei dezbateri să avem concluzii clare pentru locuitorii oraşului.

Dezbaterea va fi moderată de către jurnaliştii Oana Despa şi Claudius Dociu, iar invitaţii acestei dezbateri sunt reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Judeţului Prahova, Consiliul Judeţean Prahova, Primăria Municipiului Prahova, Termoficare Prahova S.A., Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova şi Alianţa Asociaţiilor de Proprietari Prahova.

Evenimentul poate fi urmărit live pe pagina de Facebook a Fundaţiei Comunitare Prahova, pagina de Youtube Ploiestii.ro şi pe postul Ploieşti TV, iar participarea fizică la evenimente este posibilă în limita a 50 locuri, completând acest formular de înscriere şi primind confirmarea din partea Fundaţiei Comunitare Prahova.

Această ediţie este organizată cu sprijinul Ploiesti TV, Grupul Observatorul Prahovean, Ploiestii.ro, Prahova Economica, Ziarul Ploieştii, Actualitatea Prahoveană, DePrahova.ro, Telegrama, Stiri Actuale, Radio Prahova, Magic FM, GazetaPH.ro, Ziarul Incomod, Prahova-news.ro  şi infoploiesticity.ro

Despre Cafeneaua Comunitară Ploieşti

Gândit ca un spaţiu de găsit soluţii pentru oraş, Cafeneaua Comunitară face parte din „Fondul pentru Revitalizare Comunitară” şi este o platformă de dialog şi iniţiative civice dedicate Ploieştiului. Este locul care aduce cei mai importanţi membri ai comunităţii locale la aceeaşi masă, la o cafea bună, să vorbim despre ce dorim de la acest oraş. Şi să facem lucrurile să se întâmple. Împreună.

Cafeneaua este locul din care pleacă iniţiative, care uneşte probleme cu soluţii, deschide căi de dialog, ne dă încredere că se poate, ne dă energie, ne inspiră. Într-un cuvânt, trezeşte Ploieştiul la viaţă.

Credem că o comunitate locală puternică este cheia dezvoltării şi prosperităţii urbane, iar o comunitate puternică are nevoie de fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, noi, Fundaţia Comunitară Prahova lansăm Cafeneaua Comunitară Ploieşti, un proiect civic dedicat comunităţii în care trăim, prin care ne dorim să facem mai mult decât să aducem la aceeaşi masă persoane care doresc să se implice. Împreună, vom identifica, incuba şi implementa soluţii pentru problemele actuale ale Ploieştiului. 

Despre noi, Fundaţia Comunitară Prahova

Fundaţia Comunitară Prahova uneşte cauzele care contează cu oamenii cărora le pasă. Prin programele şi evenimentele pe care le organizăm, unim resursele locale (timp, expertiză, fonduri) cu cele mai importante nevoi, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim cu toţii să trăim.

Concret, în cei 9 ani de activitate am susţinut 195 de proiecte judeţene şi 42 de burse, am implementat 22 proiecte comunitare şi am ajutat 15 cazuri medicale cu peste 3.000.000 lei, împreună cu 95 de companii şi fundaţii naţionale şi peste 1100 de donatori individuali. Fundaţia Comunitară Prahova este o organizaţie judeţeană autonomă, apolitică, non-profit, non-guvernamentală şi nu se află sub influenţa niciunei companii sau persoane. Facem parte din Federaţia Fundaţiile Comunitare din România (http://ffcr.ro/), alături de alte 17 Fundaţii Comunitare, cu care colaborăm pentru a aduce în judeţul nostru cele mai bune programe pentru dezvoltarea comunităţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro