Vineri, 26 aprilie 2024 - 5:01:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieşti: Alba-neagra între instituţiile statului cu gunoiul de pe Laboratorului 1!


18 aprilie 2021



În plină pandemie de coronavirus, într-o perioadă în care suntem îndemnaţi la orice pas să păstrăm regulile de igienă, într-o zonă bună a Ploieştiului, un focar de infecţie îi deranjează pe locuitorii din zonă.

Vorbim despre strada Laboratorului 1, aşa cum am mai scris în alte articole, acolo unde gunoiul adunat s-a transformat într-un rai al şobolanilor. Nu ar fi nicio problemă dacă în zonă nu ar exista familii cu copii, restaurante sau nu ar avea sediul Staţia Meteo Ploieşti şi Bateria Antigrindină.

Noi am semnalat situaţia în două articole, însă este incredibil modul în care autorităţile statului încearcă să rezolve probema (sau mai bine spus o ascundă sub...preş)!

În locul unor măsuri drastice, care să oblige firmele respective să igienizeze zona, a început un schimb de scrisori între Primăria Ploieşti, Garda de Mediu, ITM şi alte instituţii ale statului, demne de schiţele lui Caragiale. Iar în timp ce scrisorile se plimbă între instituţii, şobolanii îşi văd liniştiţi de viaţa lor pe Laboratorului 1...:Că doar nu e nimeni competent să îi deranjeze...




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro