Luni, 29 aprilie 2024 - 4:22:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


INCREDIBIL! Primăria Ploieşti dă vina pe...un MORT pentru mizeria din strada Laboratorului!


6 aprilie 2021

Răspuns incredibil al Primăriei Ploieşti şi al Poliţiei Locale la articolul nostru despre mizeria incredibilă din curtea unei societăţi comerciale situate pe strada Laboratorului. 

Municipalitatea ne-a trimis la redacţie un punct de vedere care pur şi simplu ne-a bulversat şi ne-a făcut să ne întrebăm cum sunt făcute verificările de către angajaţii administraţiei locale. 



Deci, după ce aţi citit răspunsul vă precizăm următoarele aspecte....

Universal Domus Montaj, firma pe care Poliţia Locală o arată cu degetul ca fiind vinovată pentru mizerie, nu funcţionează de trei ani, dintr-un motiv foarte simplu: unicul acţionar a decedat, iar succesiunea nu a fost finalizată încă. Există un litigiu în instanţă, iar firma respectivă nu mai există decât pe hârtie. Nu mai au angajaţi, nu mai au patron, nu mai au niciun fel de activitate, totul fiind suspendat până la finalizarea succesiunii. 

În astfel de condiţii ne întrebăm cum oare poate depozita...un mort gunoiul în curte şi cum va răspunde patronul decedat la somaţiile Poliţiei Locale. Mai mult, o simplă interogare la Registrul Comerţului îţi arată că pe Laboratorului 1 mai are punct de lucru încă o societate comercială: Naicul SRL. Dar despre aceasta, primăria nu spune nimic...Mai mult, dacă urmărim planurile, nu există nici o cale de acces auto spre locuinţă, dar probabil că Poliţia Locală Ploieşti nu ştie unde este Direcţia de Urbanism şi nu a avut timp să verifice problema societăţii. Şi ca să îi ajutăm pe cei de la Poliţia Locală (că poate nu sunt prieteni cu doamnele de la Urbanism şi nu au acces la informaţii), le mai spunem că administratora firmei Naicul SRL este o doamnă care locuieşte...pe Laboratorului nr 1 şi care este moştenitoare sezinară a proprietarului firmei Universal Domus Montaj! 






Cât despre firma despre care onor municipalitatea susţine că...doar depozitează produse din oţel în vederea comercializării, ne întrebăm oare poliţiştii locali au văzut condiţiile de la toaletele societăţii? Au văzut şobolanii care se plimbă prin curte...printre aşa zisele produse de oţel? (Cât despre şobolani, vă vom povesti într-un articol viitor cât de terorizaţi sunt de rozătoarele din curtea Sevlar şi cei de la Staţia Meteo Ploieşti sau cei de la Staţia Antigrindină)

Nu comentăm nici faptul că răspunsul primit de la Primăria Ploieşti a fost trimis pe adresa de mail a redacţiei în data de 5.04.2021 în jurul orei 12.00, iar maşina Poliţiei Locale a ajuns în curtea firmei respective, în aceeaşi zi, dar la ora...14.00!  E semn că la Primăria Ploieşti lucrează...Nostradamus! 

Vom reveni pe acest subiect!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro