Marţi, 19 martie 2024 - 12:15:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Inaugurare secretă la Vălenii de Munte


4 decembrie 2012

Florin Constantin, primarul oraşului Vălenii de Munte, a inaugurat, aproape în secret, noul Complex Sportiv de la Şcoala de Arte şi Meserii “Gheorghe Pănculescu”. Spunem în secret, deoarece, deşi anunţase presă pentru o anumită oră, edilul a preferat să taie panglica noii săli de sport cu o oră mai devreme. Nu de alta, dar răutăcioşii de ziarişti puteau să-l pună în dificultate pe Sorin Teju, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor. Altfel nu ne explicăm de ce lui Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova i-a fost comunicată o anumită oră pentru evenimentul respectiv, iar ziariştii au fost anunţaţi de o oră mult mai târzie.

Interesant este că nici măcar edilul nu ştia prea multe amănunte despre obiectivul de investiţii. Refuzăm să credem că într-un oraş ca Vălenii de Munte se construiesc o sută de săli de sport şi la cea inaugurată uiţi care este valoarea investiţiei. Cât despre debutul lucrărilor...” Au început prin primăvară”, ne-a comunicat vag primarul din Văleni.

Şi chiar dacă nu lucrăm la Primăria Vălenii de Munte îi comunicăm primarului Florin Constantin că lucrările au început în octombrie 2011 şi au costat aproximativ un milion de lei. Nu de alta, dar poate îl mai întreabă cineva şi să pară că este interesat de soarta oraşului nu de banale acţiuni de campanie electorală.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro