Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:44:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bursele elevilor şi reparaţiile şcolilor, priorităţile reprezentanţilor Primăriei Câmpina


5 martie 2021

Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina, Adrian Dobre, administratorul public, împreună cu alţi reprezentanţi ai administraţiei locale au analizat problemele instituţiilor de învăţământ în cadrul unei discuţii la care au fost invitaţi directorii şcolilor, dar şi reprezentanţii asociaţiilor de părinţi.

Principalele subiecte abordate au fost bursele elevilor şi lucrările de reparaţii necesare bunei desfăşurări a activităţii în fiecare unitate de învăţământ. 

Primarul Alin Moldoveanu a anunţat că  ”fondurile alocate burselor şcolare vor creşte, chiar dacă vor veni banii promişi de Guvern sau nu". Pentru reparaţiile şcolilor, edilul a propus o suplimentare cu 10% a bugetului alocat anul trecut. 

Cât timp voi fi primar, nu vom adopta nicio decizie majoră în domeniul învăţământului fără a o discuta mai întâi cu dumneavoastră şi fără ca dumneavoastră să fiţi de acord cu ea”, a spus primarul  Moldoveanu.

”Anul trecut s-au cheltuit de la bugetul local aproape un milion de lei pentru burse, dar anul acesta necesarul solicitat este mult mai mare. Chiar dacă bugetul Câmpinei este subnutrit, învăţământul reprezintă o prioritate pentru mine şi vom aloca fonduri suplimentare pentru a fi asigurate bursele copiilor”, a afirmat primarul Alin Moldoveanu.

Edilul municipiului Câmpina a anunţat că intenţionează să majoreze bugetul pentru reparaţii cu minim 10%, faţă de anul trecut.  

”Propunerea mea  este ca, la fel ca şi anul trecut, dumneavoastră să vă ocupaţi de procedurile de achiziţie, dar, atenţie, nu va mai veni nimeni să vă impună anumite firme, mai ales că firmele la care mă refer lucrează şi destul de prost, iar dumneavoastră sunteţi primii care resimţiţi aceste lucrări prost efectuate”, a mai afirmat primarul.

FOTO: Campinatv.ro
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro