Joi, 25 aprilie 2024 - 8:25:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andrei Volosevici reacţionează la articolul despre CSM Ploiesti. Drept la replică


10 februarie 2023

Andrei Volosevici, primarul Municipiului Ploiesti, a fost deranjat de articolul nostru privind sedinta cu reprezentanţii CSM Ploiesti. Publicăm dreptul la replică a primarului. 

Având în vedere articolul „Primarul Volosevici umileşte antrenorii de la CSM! Se cere desfiinţarea secţiei de gimnastică ritmică! Ce a căutat Răchită la întâlnire?” publicat în data de 9 februarie 2023, vă transmitem punctul de vedere al domnului primar Andrei Volosevici:

În cadrul şedinţei pe care am avut-o cu conducerea Clubului Sportiv Municipal şi cu coordonatorii structurilor sportive, am spus clar că nu am intenţia să desfiinţez nici o secţie, toate secţiile care au performanţe  sportive au toată susţinerea mea. Acolo unde există performanţă trebuie direcţionaţi mai mulţi bani şi unde nu există trebuie luată în considerare implicit reducerea numărului de antrenori, fără a fi desfiinţată nici o secţie sportivă din cadrul CSM. Am discutat despre cei doi maeştri emeriţi ai sportului, doamna Tamara Costache şi domnul Titi Tudor, precum şi despre ceilalţi coordonatori şi antrenori care au performanţe la nivelul CSM.

Discuţiile despre reducerea schemei de personal s-au referit în principal la personalul TESA. În organigrama CSM sunt acum 101 posturi, dar unele sunt hilare, de exemplu, la Hipodrom sunt 2 posturi de PR, în condiţiile în care ştim cu toţii care este activitatea acolo. De aceea, consider că este necesară o regândire a organigramei CSM Ploieşti în sensul eficientizării activităţii clubului.  

Pe de altă parte, consider că din punct de vedere al desfăşurării activităţii tuturor secţiilor, cei care pot solicita diverse fonduri pentru echipamente/deplasări sunt doar coordonatorii secţiilor respective, antrenorii si personalul angajat care are atribuţii în acest sens. În consecinţă, am solicitat conducerii CSM toate referatele de la Secţia de gimnastică ritmică semnate de doamna Liliana Băescu, angajată la Serviciul Informatică din cadrul primăriei, şi care prestează activităţi voluntare, neavând nici o funcţie contractuală în cadrul Secţiei de gimnastică ritmică.    

Rezultatele Secţiei de gimnastică ritmică fac cinste şi onoare Ploieştiului, am apelat la sponsori la finalul anului trecut când au avut de făcut o deplasare în străinătate, dar cadrul legal trebuie respectat şi acesta a fost mesajul 


CITESTE SI  
Primarul Volosevici umileste antrenorii de la CSM! Se cere desfiinţarea secţiei de gimnastică ritmică! Ce a căutat Răchită la intâlnire?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro