Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:47:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ofiţerul de la Rutieră prins cu permis fals a fost şoferul Mitropolitului Clujului


2 aprilie 2014

Un şef din Direcţia Rutieră a fost prins cu un permis de conducere fals. Ofiţerul se ocupa chiar de educaţie rutieră. Şefii poliţistului şi-au dat seama că are acte false abia în momentul în care ofiţerul a încercat să se mute pe altă funcţie de conducere.

Ofiţerul Augustin Căpâlnaş, de la Direcţia Poliţiei Rutiere, avea atribuţii legate de educaţia rutieră. La un moment dat, acesta ar fi vrut să se mute pe o altă linie de muncă şi a fost nevoit ca, printre alte documente, să facă şi dovada faptului că deţine permis de conducere, relatează Mediafax.

În acest context, poliţistul ar fi recunoscut în faţa colegilor săi că nu are permis. Aceştia l-au întrebat cum a condus până acum, atât maşina de serviciu cât şi autoturismul personal, iar Căpâlnaş ar fi arătat un permis care nu era al lui.
   
Ofiţerul este încă în funcţie, acesta fiind în prezent în concediu medical. Pe numele lui Căpâlnaş a fost deschis un dosar penal. Poliţistul prins cu permisul fals a fost, timp de 13 ani, şoferul Înalt Preasfinţitului Andrei Andreicuţ, Mitropolitul Clujului.

Augustin Căpâlnaş este absolvent al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii "Babeş Bolyai" din Cluj, promoţia 1996.
După terminarea facultăţii, el a slujit aproape 8 ani ca arhidiacon la Catedrala Reîntregirii Alba Iulia. Căpâlnaş a renunţat la sutană şi, în 2004, a devenit ofiţer. În 2010 este numit ofiţer specialist  la Direcţia Rutieră Alba, iar mai târziu ajunge şef în cadrul Direcţiei Rutiere Bucureşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro