Miercuri, 22 mai 2024 - 5:14:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Salonul de Umor de la Buşteni a ajuns la cea de a 22 a ediţie


3 iulie 2017

La sfârşitul săptămânii trecute, Buşteniul a fost gazda unei valoroase manifestări culturale, devenită de mult timp tradiţie în acest oraş. Este vorba despre cea de-a XXII-a ediţie a Salonului de umor „Ridendo Dicere Verum“.

De această dată, organizatorii au propus două teme pentru concursul de epigrame: prima - ”Vechiul şi noul primar al oraşului Buşteni” şi cea de-a doua temă: ”Anticipate”.

Tradiţionalul concurs de epigrame, ediţia 2017, a fost câştigat de o creaţie a scriitoarei Grigore Mirela, care a fost foarte apreciată de întreaga audienţă, intitulată sugestiv ”Avertisment pentru locuitorii din Buşteni despre vechiul şi noul primar”:

                ”Primejdia de-o vreme vă tot paşte,

                C-aveţi primari cu har de orator,

                Dar eu prevăd că la Buşteni se naşte

                Şi din edilul nou...un SENATOR.” 

Şi anul acesta, manifestările desfăşurate în cadrul Salonului de Umor “Ridendo Dicere Verum” s-au bucurat de susţinerea şi prezenţa fostului primar al oraşului Buşteni, Emanoil Savin, actualmente senator în Parlamentul României, precum şi a noului primar al oraşului Irinel Ghiţă.

Cea de-a XXII-a ediţie a Salonului de umor s-a bucurat de o reală apreciere din partea tuturor celor prezenţi şi a fost dotat cu premii oferite de Primăria Buşteni în valoare de peste 4000 de lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro