Vineri, 28 ianuarie 2022 - 5:32:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Scandal la Colceag


15 octombrie 2014

Comuna Colceag stă pe un butoi de pulbere. Firma All Plan Construction Srl, societate aflată în faliment şi cunoscută pentru construirea stadionului Ilie Oană din Ploiesti, a abandonat lucrările de alimentare cu apă  şi cele ale sistemului integrat de canalizare din comună. Societatea comercială aparţine lui Vasile Todosia şi este considerată a fiind firma de casă a Robertei Anastase, lidera PDL Prahova, şi a lui Adrian Dobre, preşedintele PDL Ploieşti.

Lucrarea este finanţată cu fonduri de la Administraţia Fondului pentru Mediu, de la Consiliul Judeţean Prahova şi de la Consiliul Local Colceag.

Este încă o dovadă a ruinei pe care echipa de aventurieri din fruntea PDL Prahova o asigura în anul 2009. Locuitorii comunei Colceag sunt indignaţi  de situaţia localităţii, mai ales că îşi doresc să intre în rândul comunelor europene,  având toate utilităţile necesare unui trai decent. Ei au făcut apel la sprijinul Consiliului Judeţean Prahova pentru ca lucrările să fie reluate urgent.

Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, a promis că va analiza situaţia de la Colceag şi va găsi urgent o soluţie legală, astfel încât, lucrările de la Colceag să fie finalizate cât mai curând.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(237 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro