Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:29:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un bărbat prins băut la volan de trei ori într-o singură zi! Noroc sau ghinion?


22 februarie 2024

Unii ar putea spune că este noroc curat, alţii că este ghinion. Cert este că un bărbat care a insistat să conducă maşina desi era beat turtă a fost oprit de trei ori la rand, în aceeaşi zi, de oamenii legii aflaţi la datoriie. Astfel, i-a fost salvată viaţa, la fel ca şi celorlalţi participanţi la trafic cu care ar fi putut avea accident.

Situaţia neobişnuită a avut loc în Ploieşti ieri când poliţiştii de la Poliţia Municipiului Ploieşti au depistat acelaşi şofer sub influenţa alcoolului de trei ori în decursul aceleiaşi zile.
La ora 11:45, un bărbat de 55 de ani din Câmpina a fost oprit pentru control în timp ce conducea un autoturism. Emanând un miros puternic de alcool, şoferul a fost supus unui test cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, au fost recoltate mostre biologice pentru a confirma nivelul alcoolemiei. În consecinţă, i s-a reţinut permisul de conducere, fiindu-i interzisă ulterior continuarea deplasării cu vehiculul.

Surprinzător, şoferul a fost oprit şi testat din nou în aceeaşi zi, în jurul orelor 17:00 şi 19:00. În ambele situaţii, rezultatele au arătat o creştere a nivelului de alcool în aerul expirat, ajungând la o valoare finală de 0,93 mg/l.

Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa parchetului pentru luarea unor măsuri preventive. Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi pentru conducerea unui vehicul fără drept.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro