Luni, 12 aprilie 2021 - 10:08:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Columbofilii premiaţi la Buşteni


16 decembrie 2015

La începutul săptămânii., la Buşteni s-a desfăşurat o manifestare dedicată festivităţilor de premiere a membrilor Clubului Columbofililor din judeţul Prahova. Amfitrionul serii a fost primarul localităţii, Emanoil Savin, care i-a răsplătit cu diplome şi cupe pe columbofilii prahoveni care au obţinut cele mai bune rezultate pe parcursul anului 2015!

De remarcat faptul că cei 35 de membri din localitate ai Clubului Columbofililor din judeţul Prahova au reprezentat Buşteniul la manifestările de acest gen atât pe plan judeţean, cât şi naţional şi internaţional. Dintre pasionaţii columbofili participanţi cu această ocazie s-a remarcat Florin Gârbăcea, ce ocupă în prezent funcţia de preşedinte al Clubului Columbofililor 29/25 Buşteni. Acesta şi-a adjudecat cele mai multe dintre diplomele şi trofeele oferite cu generozitate cu acest prilej de organizatorii manifestării.

Seara s-a încheiat într-o atmosferă încântătoare, marea surpriză fiind trei porumbei de un alb imaculat, cu siguranţă exemplare de care stăpânul lor foarte mândru şi pe care audienţa i-a admirat aproape confundându-i cei din ciocolată albă. Aceştia au însoţit cuminţi un tort tematic din marţipan decorat cu figurine reprezentând doi porumbei, oferit cu generozitate de primarul Emanoil Savin.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(304 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro