Marţi, 19 martie 2024 - 7:16:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Antreprenoreşti, o idee care poate transforma satul prahovean!ACOR Prahova caută posibilităţi de promovare a turismului rural


20 mai 2021

Satul prahovean se poate dezvolta atunci când există iniţiativă şi spirit antreprenorial. Este concluzia evenimentului desfăşurat în comuna prahoveană Scorţeni, un eveniment marca Antreprenoreşti. 

Cei prezenţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi antreprenori locali, au discutat despre dezvoltarea turismului ecologic,despre sursele de finanţare, dar şi despre modalităţile de promovare a micilor producători locali. 

Alături de reprezentanţii autorităţilor locale din Scorţeni au fost prezenţi şi Dumitru Tudone, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele, de această dată în calitate de preşedinte al Asociaţiei Comunelor Prahova, şi subprefectul Alexandru Vane. Li s-au alăturat şi primari din alte opt comune din judeţ, iar concluziile întrunirii au fost că satul românesc are un potenţial extraordinar de creştere care trebuie exploatat mai ales în condiţiile în care pandemia de coronavirus a demonstrat că oamenii caută alte oportunităţi, atât pentru turism, cât şi pentru alte nevoi.

Vasile Diaconu, preşedintele ACOR Prahova, a promis că va promova acest gen de activitate în toate comunele din judeţ, mai ales că judeţul nostru are un potenţial de turism rural ecologic fantastic, neexploatat încă. 






 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro