Marţi, 19 martie 2024 - 5:23:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul Moldoveanu aduce bani norvegieni pentru sănătatea câmpinenilor!


3 aprilie 2021

Un milion de euro vor fi investiţi în programe de sănătate pentru persoanele nevoiaşe din municipiul Câmpina. Banii provin dintr-un grant norvegian, iar cofinanţarea autorităţilor locale câmpinene este zero! Proiectul  ”Îmbunătăţirea accesului la servicii de sănătate de tip preventiv pentru grupurile vulnerabile din municipiul Câmpina”  este finanţat dintr-un grant internaţional cu fonduri de la guvernele Norvegiei, Islandei şi  Liechtensteinului. 

Cu ajutorul acestor fonduri vor fi cumpărate echipamente medicale (ecograf, electrocardiograf portabil, glucometru, pulsoximetru tensiometru, stetoscop, termometru digital termoscanare, analizor colesterol şi trigliceride, teste glicemice şi teste pentru colesterol şi trigliceride), materiale de protecţie, echipamente IT,  servicii medicale (analize/ investigaţii/ tratament/ medicamentaţie) şi pachete de igienă pentru un stil de viaţă sănătos.

Beneficiarii proiectului vor fi 650 de persoane nevoiaşe din Câmpina. 

Primarul Alin Moldoveanu şi-a propus să atragă fonduri nerambursabile din orice sursă externă, acest tip de fonduri urmând a completa bugetul de austeritate al municipiului Câmpina din acest an. 

Administraţia câmpineană a mai depus o cerere de finanţare prin programul RO-Mediu, program finanţat de Ministerul Mediului şi Agenţia Norvegiană pentru Mediu. Proiectul "Elaborarea planurilor de atenuare şi adaptare la schimbările climatice" are o valoare de 608.522 lei, iar co-finanţarea de la bugetul local este zero.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro