Miercuri, 12 iunie 2024 - 5:34:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peste 20 de şefi din ANAF vor fi demişi


4 octombrie 2013

Şefii ANAF din judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Constanţa, Buzău, Dâmboviţa, Giurgiu, Mehedinţi, Olt, Dolj, Caraş, Timiş, Cluj, Maramureş, Sibiu, Alba, Ilfov şi în două sectoare din Bucureşti, 1 şi 5, vor fi schimbaţi.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", Rareş Bogdan, a declarat că acţiunea are legătură cu nivelul încă ridicat al evaziunii fiscale din respectivele judeţe, nefiind vorba de o "epurare politică", în condiţiile în care bună parte din aceştia au fost puşi în funcţii în timpul guvernării USL.

"Face parte din planul de reorganizare a ANAF-ului. Vine la 60 de zile după momentul în care au fost create acele structuri regionale în cadrul Agenţiei, care înglobează fiecare 4-5 judeţe. Practic, cred că această decizie cu privire la schimbarea a 20 dintre şefii ANAF din judeţe vine, din informaţiile pe care le deţin, în urma unei analize a încasărilor la 60 de zile de la crearea acestor direcţii regionale. Dacă ne uităm atenţi la judeţele unde şefii vor fi schimbaţi şi suprapunem pe încasările lunare pe care direcţiile respective le-au avut în ultimele 2 luni, vom vedea că judeţele respective, cu două excepţii, sunt ultimele la încasări, ultimele 18 din 41. Vedem pe acea listă şi două sectoare din Bucureşti, şi Ilfovul, judeţe din Moldova, Banat, Transilvania, Muntenia", a spus Rareş Bogdan, la Realitatea TV.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro