Vineri, 29 martie 2024 - 9:56:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce faci în weekend? Mergi la Zilele comunei Măgurele! Printre soliştii invitaţi, fostul preot Pomohaci!


25 mai 2018

Finalul acestei săptămâni aduce petreceri mari în Băicoi şi Măgurele, în ambele fiind programate zilele localităţilor, în perioada 26-27 mai.

În comuna Măgurele va avea loc un adevărat maraton de muzică populară, pregătit de administraţia locală în parteneriat cu Etno TV,

Pe scenă vor urca, în cele două zile de petrecere, Mariana Ionescu Căpitănescu, Elena Merişoreanu, Steliana Sima, Gheorghe Turda şi Maria Constantin. De asemenea, la Zilele Comunei Măgurele vor mai concerta şi Jean de la Craiova şi DJ Project.

Pe afişul evenimentului mai apar Ion Drăgan, Lorenna, Jeni Nicolau, JerryCO, Nicuşor Iordan, Ana Maria Rosa Preda, Nicolae Datcu, Maria Loga, Ilie Caraş, Nicoleta Voicu, Făniţa Modoran, Georgiana Lăpădat, Bianca Minea, Cristian Pomohaci, Victoriţa Lăcătuşu, alături de Titi Ghenea şi Rapsozii Prahovei, Ansamblul "Floricica" Măgurele, grupul "Băsmăluţa", trupa de dans modern "Steluţele" şi trupa de dans modern "Mickey Mouse".

Interesantă este prezenta pe afis a fostului preot Cristian Pomohaci, al cărui nume se leagă de un scandal de pedofilie care a ţinut luni bune primele pagini ale tabloidelor din România. Artiştii au fost selectaţi de partenerul media al evenimentului, iar modelul acesta de organizare aduce o economie semnificativă la bugetul local.

Evenimentul debutează sâmbătă, de la ora 18.00, fiind organizat pe stadionul Voinţa din localitate, a anunţat comunei Măgurele, Vasilică Diaconu.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro