Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:46:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


În loc să le demoleze, le cedează Primăriei


8 aprilie 2013

Fostul consilier judeţean  Adrian Moroianu, directorul firmei SC Calliope, a donat 11 minimagazine Primăriei Ploieşti. Toate locaţiile sunt prevăzute cu toalete ecologice, iar Moroianu mai donează şi o autospecială dotată cu instalaţie de vidanjare.

Până aici pare un gest frumos, numai că cele 11 locaţii trebuiau demolate, deoarece consilierii locali ploieşteni nu au mai fost de acord să îi prelungească lui Moroianu contractul de concesiune pe care îl avea cu municipalitatea, şeful de la Calliope fiind nevoit să demoleze magazinele.

Vă reamintim că aleşii locali au respins cererea SC Calliope de prelungire a contractului cu încă cinci ani, invocând faptul că aceasta nu şi -a respectat obligaţiile contractuale.

Conform contractului anterior Calliope trebuia să instaleze pe domeniul public 30 de module, conţinând chioşcuri şi toalete publice, însă a instalat doar 14.

Firma lui Adrian Moroianu a fost somată să îşi ridice chioşcurile de pe domeniul public.

Cu alte cuvinte, Adrian Moroianu donează municipalităţii exact magazinele pe care aleşii locali nu le mai doreau în Ploieşti. Şi în loc să demareze procedurile de demolare, Moroianu s-a gândit că mai bine le dă Primăriei Ploieşti. Să le demoleze municipalitatea, dacă nu are nevoie de ele!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro