Marţi, 19 martie 2024 - 9:47:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Începe modernizarea şi extinderea iluminatului public la Câmpina!


21 aprilie 2021



Cel de al treilea proiect finanţat din fonduri europene la Câmpina a fost semnat de primarul Alin Moldoveanu şi de Liviu Muşat, directorul ADR Sud-Muntenia. Este vorba despre proiectul 
"Reabilitare, modernizare şi extindere sistem de iluminat public din Câmpina", cu o valoare de  aproximativ 1,6 milioane euro. 

Proiectul presupune  modernizarea reţelei electrice existente, pe o lungime de 26 km, extinderea reţelei cu încă trei kilometri, instalarea a 104 stâlpi noi şi a 64 panouri fotovoltaice, înlocuirea instalaţiilor de iluminat cu leduri, echiparea sistemului de iluminat public cu un sistem inteligent de management şi control al iluminatului prin telegestiune.

După implementarea acestui proiect, cheltuielile cu energia electrică s-ar reduce cu aproximativ 47%, în condiţiile în care pentru iluminatul public, Câmpina cheltuieşte anual aproximativ un milion de lei.

Vă reamintim că primarul Alin Moldoveanu a reuşit deblocarea fondurilor europene pentru Câmpina, semnând o eşalonare a datoriilor existente. Acesta este cel de al treilea proiect finanţat din fonduri europene, primele două vizând construirea unei grădiniţe noi pentru aproximativ 80 de copii şi modernizarea Şcolii Gimnaziale "B.P. Hasdeu" şi extinderea acesteia prin construirea unei săli de sport. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro