Joi, 28 martie 2024 - 3:49:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Invazie de poliţişti la Măgurele


1 martie 2013

Dacă vă întrebaţi ce au făcut astăzi poliţiştii prahoveni, vă spunem noi. Aproximativ 40 de angajaţi ai IPJ Prahova au vegheat ca traficul rutier să se desfăşoare în siguranţă la Măgurele, unde s-a desfăşurat acţiunea „Eroii, veşnic vii”, iniţiată de Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova. În cadrul programului vor fi plantaţi 1.125.000 de arbori în memoria soldaţilor căzuţi în Primul Război Mondial.

E drept că prezenţa poliţiştilor poate fi justificată prin participarea la eveniment a primvicepremierului Gabriel Oprea şi a ministrului Nicolae Bănicioiu.

Totuşi nu putem să nu remarcăm faptul că poliţiştii s-au călcat efectiv pe picioare. Aşezaţi din metru în metru de-a lungul DN1 A, aceştia de multe ori mai mult au încurcat circulaţia autovehiculelor.

Iar limbajul folosit de unul dintre ei chiar nu face cinste uniformei de Poliţie. „Ce te opreşti băi aici. Nu vezi că încurci circulaţia? Miscă mai repede că parcă mergi ca melcul”, a fost replica unui poliţist de la rutieră adresată şoferului microbuzului care a transportat jurnaliştii care au participat la eveniment.

Îi informăm pe această cale pe reprezentanţii IJP Prahova că şi miniştrii sunt oameni normali şi că nu este nevoie de prezenţa atât de multor poliţişti la o manifestare la care participă un reprezentant al Guvernului!

Foto: Alex POLICALĂ


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro