Marţi, 19 martie 2024 - 12:43:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vicepreşedinte nou la Consiliul Judeţean Prahova


11 ianuarie 2013

Liberalul Sebastian Danielescu este de ieri noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Consilierii judeţeni s-au întâlnit pentru a valida mandatele celor care îi înlocuiesc pe aleşii „promovaţi” în Parlamentul României

Noii consilieri au jurat cu mâna pe Biblie, iar apoi s-a trecut la alegerea noului vicepreşedinte al CJ Prahova.

Reprezentanţii USL l-au nominalizat pe liberalul Sebastian Danielescu, proaspăt validat ca şi consilier judeţean. Şi pentru că alegerile trebuiau să fie democratice, pedeliştii din Opoziţie l-au nominalizat şi ei pe Radu Ionescu, cel care a fost vicepreşedinte al CJ în perioada şefiei lui Florin Anghel.

Şi chiar dacă au mimat corectitudinea  intrând, rând pe rând, în cabina de vot, nu putem să nu remarcăm disciplina exemplară a consilierilor USL care discret arătău modul în care au votat colegilor de alianţă aflaţi în faţa cabinei de vot. Nu de alta dar nu e bine să existe suspiciuni cu privire la rezultatul votului!

Şi uite aşa, Danielescu a câştigat postul de vicepreşedinte cu 21 de voturi dintr-un total de 35 exprimate, în timp ce contracandidatul său a primit doar 13 sufragii.

Vă reamintim că USL are 19 mandate de consilier judeţean, PDL-13 mandate, iar PPDD-4 mandate. De la şedinţa de ieri a absentat Mihai Albulescu, cel care a fost desemnat secretar de stat în Ministerul Economiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro