Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 6:55:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CâmpinArtelor şi Câmpina Sporturilor, două proiecte pentru sufletul unui oraş!


7 octombrie 2021

Proiectele de suflet ale primarului independent Alin Moldoveanu sunt, fără îndoială, CâmpinArtelor şi Câmpina Sporturilor. Concepute ca o scenă de lansare pentru copii talentaţi din Câmpina şi ca o bază de selecţie pentru sportul de performanţă, cele două proiecte au stârnit interesul aleşilor locali, care au dorit să le pună pe butuci. 

Social democratul Andrei Duran, un tânăr care ar fi putut fi de viitor, dacă nu s-ar fi plafonat în a fi purtătorul de geantă al...oricui e la putere în PSD, a încercat să deturneze sensul proiectelor lui Alin Moldoveanu prin mutarea lor la Casa de Cultură şi la Clubul Sportiv Municipal. Adică, fix la două instituţii cunoscute pentru sifonarea banilor publici, dar despre aceste subiecte vom scrie în curând. Doar că dorinţa junelui Duran a picat la vot, iar primarul de la Câmpina îşi poate duce mai departe proiectele. Joi, a avut o nouă rundă de discuţii cu directorii unităţilor de învăţământ din Câmpina, dar şi cu profesorii de sport şi reprezentanţii cluburilor sportive din municipiu. Alin Moldoveanu a anunţat că îşi doreşte promovarea tinerilor artişti câmpineni şi le-a mulţumit directorilor şcolilor că sunt alături de acest proiect. 
Pentru Câmpina Sporturilor, primarul a avut deja întâlniri cu preşedintele şi vicepreşedintele Comitetului Olimpic Româna, Mihai Covaliu şi Elisabeta Lipă, două nume mari în sportul românesc.  Cele două proiecte de la Câmpina demonstrează, că atunci când primarul doreşte binele comunităţii se gândeşte în primul rând la sufletul şi la sănătatea oraşului său. Iar sufletul înseamnă cultură şi sănătatea înseamnă sport. 

Iar la Câmpina, spre deosebire de Ploieşti, oraşul reşedinţă de judeţ, se întâmplă lucruri frumoase. Se întâmplă evenimente culturale, evenimente sportive şi vedem interes pentru dezvoltarea societăţii civile.  Poate că primarul Ploieştiului ar trebui să îşi facă timp şi să arunce un ochi asupra a ceea ce se întâmplă la Câmpina şi ar putea iniţia astfel de proiecte şi în municipiul reşedinţă de judeţ. 
Dar...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro