Vineri, 29 martie 2024 - 11:26:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andrei Duran, consilier local PSD la Câmpina, nemulţumit de decizia Prefecturii Prahova: "Deciziile Prefecturii nu sunt corecte"


1 septembrie 2022

Situaţie incredibilă la Câmpina. Andrei Duran, consilier local PSD, şi iniţiator al proiectului controversat de înfiinţare a unei noi biblioteci în municipiu, nu a fost de acord cu revocarea proiectului considerat ilegal de Prefectura Prahova. Şi asta în ciuda faptului că Prefectura Prahova este condusă de social democratul Virgil Nanu, aspirant la şefia PSD Prahova...

"Juriştii Prefecturii Prahova au tot greşit în ceea ce priveşte Municipiul Câmpina. Noi, iniţiatorii nu suntem de acord cu revocarea acestui proiect pentru că am mai avut decizii controversate ale Prefecturii. Ei ne spun doar că trebuie să modificăm hotărârea şi să adoptăm un regulament de funcţionare. Noi dorim reanalizarea proiectului şi modificarea articolelor contestate de Prefectură ", a declarat Andrei Duran (PSD ).

Mai mult, şi Cezar Grama a declarat că "nu are încredere în profesionalismul juriştilor de la Prefectura Prahova..."

Elena Moldoveanu, secretarul Primăriei Câmpina, i-a explicat consilierului că regulamentul de organizare şi organigrama, conform Codului Administrativ pot fi propuse doar de către primar. Dar explicaţia secretarului nu a fost pe placul alesului local, care a ţinut-o pe a lui. 

În final, proiectul a fost revocat cu votul a 11 consilieri, Andrei Duran a votat împotriva revocării, semn că problemele de legalitate nu intră în viziunea sa....



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro