Miercuri, 24 aprilie 2024 - 11:54:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Cinci copii de la Tătaru l-au descoperit pe Moş Crăciun cu ajutorul ACOR Prahova


18 decembrie 2021



V-aţi gândit vreodată că Sărbătorile de Iarnă pot însemna şi tristeţe? Că există copii care nici măcar nu îşi închipuie că ar putea primi de Crăciun un măr? Atenţie, un măr şi nici nu vorbim despre portocale sau alte fructe...boiereşti!

Dar cum minunile există, cinci copii săraci din Tătaru l-au descoperit pe Moş Crăciun cu ajutorul echipei de auditori de la ACOR Prahova! Complice le-a fost şi Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele şi preşedintele ACOR Prahova.

“Le mulţumesc fetelor din echipa de auditori de la ACOR Prahova pentru implicare şi le promit că vom mai organiza astfel de acţiuni. Am fost impresionat de dăruirea lor, de faptul că au luat din puţinul lor pentru a aduce bucurie unor copii amărâţi. Din păcate trăim într-o perioadă în care guvernanţii investesc în tot felul de lucuri inutile, dar noi avem încă sate cu uliţe îngropate în noroi.  ACOR Prahova se va implica şi în alte acţiuni umanitare şi ne dorim să devenim un adevărat partener social pentru toţi cei care doresc binele comunităţilor locale”, ne-a spus Vasile Diaconu, preşedintele ACOR Prahova








 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro