Miercuri, 29 martie 2023 - 6:09:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ExpoPrahova începe la Cimişlia


26 august 2013

Cel mai mare eveniment de prezentare a judeţului Prahova în Republica Moldova începe, astăzi, în oraşul Cimişlia.
Timp de trei zile vor avea loc acţiuni de prezentare a parcurilor industriale, o şedinţă comună a Consiliului Judeţean Prahova cu Consiliul Raional Cimişlia, o sesiune de lucru a Institutului Cultural Român, precum şi mai multe înfrăţiri între comunele prahovene şi cele din Moldova.

Moldovenii vor putea vizita o expoziţie care cuprinde atât prezentări ale muzeelor din Prahova, cât şi date despre economia din judeţul nostru.

Putem spune că evenimentul face parte din conceptul „Să ne luam ţara înapoi”, lansat de Mircea Cosma,preşedintele CJ Prahova, în urmă cu mai mult timp. Delegaţia română este impresionantă din ea făcând parte peste 20 de primari prahoveni, 24 de consilieri judeţeni, directorii muzeelor, cei ai parcurilor industriale din judeţ, precum şi reprezentanţi ai Camerei de Comerţ din Prahova.
Printre cei fără de care expotiţia nu ar fi existat se numără, în afara preşedintelui Mircea Cosma, pe consilierii judeţeni Rareş Enescu şi Ludmila Sfârloagă, cei care au avut grijă ca toate exponatele să fie puse la locul loc, astfel încât evenimentul să fie un adevărat succes.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro