Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:12:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Consiliul Local Câmpina, informat despre "gaura" de la Piaţa Centrală. De la cine vor fi recuperate penalităţile impuse de ANAF?


25 ianuarie 2023



Alesii câmpineni s-au intâlnit intr-o nouă sedintă ordinară de Consiliu Local. Pe ordinea de zi a figurat si o Adresă a Serviciului Piaţa Centrală prin care consilierii sunt informaţi despre penalităţile dispuse de ANAF din cauza neplăţii la timp a taxelor datorate pentru veniturile obţinute de salariaţii instituţiei.

Dacă alesii PSD s-au făcut că nu inţeleg problema si au incercat să arunce "pisica" in curtea directorului interimar al Pieţei Centrale, Angela Vlad,  alţi consilieri au dorit să afle cum va fi recuperat prejudiciul creat prin neplata la timp a acestor contribuţii.

"Nu inţeleg cum a fost posibil asa ceva si imi aduc aminte de raportele de activitate ale fostului director Marian Nistor care ne informa că  excerciţiul financiar s-a incheiat cu excedent-profit,  a afirmat Florin Marcu. El a intrebat-o pe directorul interimar Angela Vlad de ce nu a semnat respectivele rapoarte, iar aceasta a răspuns că nu i s-a solicitat să semneze, dar nici nu ar fi semnat pentru că Serviciu Pieţe nu poate avea excedent bugetar

"Există un prejudiciu si trebuie să stim cum va fi recuperat. Nu se poate să inchidem ochii si să ne prefacem că nu vedem ceea ce s-a intâmplat", a declarat Noemi Ionescu, consilier local din partea Partidului Verde


"Tin minte că l-am intrebat pe dl fost director daca este adevărat că există contribuţii neplătite. Domnia sa a recunoscut si a spus că a fost o eroare de sistem. L-am intrebat daca este normal ca după 3 ani să nu fie plătite contribuţiile, iar domnia sa a spus că da, nu este nicio problema. Dacă atunci nu a fost nicio problema, acum când ANAF a sesizat eroare cred că trebuie să luăm anumite măsuri", a spus consilierul local Liviu Briciu (POL)


Rămâne intrebarea cum a fost posibil ca timp de trei ani contribuţiile pentru veniturile obţinute de salariaţii Pieţei Centrale să nu fie virate către bugetul de stat si niciuna dintre instituţiile competente să nu sesizeze această anomalie si să nu solicite intrarea in legalitate. 

Vom reveni cu amănunte noi despre acest subiect. 

CITESTE SI   60.000 de lei este prejudiciul creat de fostul director Marian Nistor, in visteria Pieţei Centrale din Câmpina. Cum va fi recuperat?

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro