Marţi, 19 martie 2024 - 5:36:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Social democraţii propun majorarea plafonului pentru gratuitatea acordată pensionarilor pe transpotul în comun din Ploieşti


25 mai 2021



Plafonul acordat pensionarilor ploieşteni pentru acordarea gratuităţii pe transportul în comun ar putea fi majorat. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă de către avocatul George Botez, consilier local PSD, care a precizat că un proiect în acest sens va fi dezbătut în şedinţa Consiliului Local Ploieşti de miercuri.

"13.000 de pensionari ar putea beneficia, din nou de această facilitate care reprezintă respect pentru seniorii noştri. Majorarea pensiilor a făcut ca mulţi pensionari să piardă această facilitate, deşi depăşesc cu 10-20 de lei plafonul maxim şi nu este corect. Majorarea plafonului va însemna un ajutor şi pentru TCE,societatea care se ocupă de transportul ploieştenilor.Nu este un proiect al PSD şi fac un apel către toţi colegii mei din Consiliul Local să accepte această facilitate. Aşa cum s-au găsit bani pentru panseluţe şi alte minuni la Ploieşti, sunt convins că se vor găsi fonduri şi pentru această majorare", a declarat Botez.

Dacă proiectul va fi adoptat, noul plafon pentru acordarea gratuităţii pentru pensionari va fi de 2800 de lei. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro