Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:58:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Hidro Prahova sistează apa potabilă în toată comuna Măneşti pentru igienizarea reţelei


16 decembrie 2022

Hidro Prahova anunţă că a decis astăzi sistarea furnizării apei potabile în toată comuna Măneşti, începând cu ora 17.00, pentru a permite desfăşurarea operaţiunilor în vederea igienizării rezervoarelor de înmagazinare, precum şi a conductelor de transport şi distribuţie.

Măsura este luată pentru a permite desfăşurarea operaţiunilor în vederea igienizării rezervoarelor de înmagazinare, precum şi a conductelor de transport şi distribuţie.

Durata lucrărilor de lucrările de igienizare a reţelei de alimentare cu apă a comunei Măneşti vor dura între cinci şi şapte zile.

După finalizarea operaţiunilor de igienizare, se vor realiza analize fizico-chimice şi bacteriologice, pentru confirmarea încadrării nivelului de potabilitate în limitele legale, anunţă Hidro Prahova.

Reluarea alimentării cu apă se va realiza din Forajul nr.3. Potrivit DSP Prahova, nivelul de potabilitate pentru această sursă este conform prevederilor legale.

Săptămânal, va fi monitorizat parametrul „arsen”, atât în sursa de alimentare, cât şi în reţea.

Până la reluarea alimentării cu apă a comunei Măneşti, societatea HIDRO PRAHOVA SA va pune la dispoziţia locuitorilor comunei apă potabilă, cu ajutorul unor containere amplasate pe domeniul public.

Pentru a preveni eventuale sincope în relaţia cu Direcţia de Sănătate Publică Prahova şi administraţiile publice locale din judeţ, societatea Hidro Prahova SA a adus îmbunătăţiri ale procedurilor operaţionale, astfel încât consumatorii deserviţi de societatea noastră să fie informaţi cu privire la calitatea apei furnizate şi a eventualelor situaţii de neconformitate.

În maxim 24 de ore de la producerea oricărui eveniment de neconformitate, populaţia va fi informată concomitent, prin intermediul panourilor autorizate de pe raza localităţii unde are loc neconformitatea, prin mass-media locale şi prin website-ul www.hidroprahova.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro