Vineri, 26 aprilie 2024 - 10:39:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ciorani: Un fost candidat la primărie îşi terorizează consătenii!


7 martie 2019

Plângeri nejustificate la Poliţie, încercări de victimizare, certuri, scandaluri, înscenări a unor situaţii de risc....Se întâmplă la Ciorani, acolo unde un fost candidat la Primărie a pierdut legătura cu realitatea şi a devenit reclamagiu de profesie.

Spre exemplu, Daniel Oprea, căci aşa se numeşte "teroristul" a apelat de trei ori numărul de urgenţă 112, inventând situaţii care ar fi necesitat intervenţia autorităţile. Cum s-a dovedit că apelurile sale au fost nejustificate, Oprea a fost amendat. Nu s-a liniştit cu o simplă amendă şi şi-a continuat "năzdrăvăniile". Mai întâi l-a înjurat pe consilierul local Ionuţ Muşat, după care a intrat cu forţa în incinta Liceului Tehnologic Ciorani, iar după ce a fost scos afară de paznicii unităţii de învăţământ a apelat numărul unic de urgenţă 112 motivând că a fost agresat!

Reclamagiul jigneşte zilnic angajaţii Primăriei Ciorani, fără a avea un motiv întemeiat. Mai mult, zilele trecute a încercat să blocheze cu maşina personală intrarea în parcarea Primăriei Ciorani, iar una dintre angajatele administraţiei locale a scăpat ca prin urechile acului să nu îi fie lovit autoturismul de una dintre maşinile care circulau pe DN1, la acea oră.

Situaţia nu este de ieri de azi, conform surselor noastre, Daniel Oprea terorizând de ani de zile localnicii din Ciorani.  Omul provoacă zilnic conflicte, inventează situaţii grave şi este abonat la amenzile poliţiştilor. Oprea a candidat la postul de primar al comunei Ciorani, însă a adunat extrem de puţine voturi, nereuşind să ajungă nici măcar consilier local.

Poate că în locul amenzilor, poliţiştii au putea să-l oblige să se supună unui control psihiatric, iar cu tratamentul adecvat ar renunţa la hărţuirea primarului comunei şi a funcţionarilor primăriei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro