Marţi, 23 aprilie 2024 - 4:06:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mic dejun cu miere a ajuns la Măgurele


7 decembrie 2014

Campania "Mic dejun cu miere", destinată încurajarii consumului de miere, a ajuns la şcoala din Măgurele

 Evenimentul, s-a derulat cu sprijinul Asociaţiei Procesatorilor şi Exportatorilor de Miere de Albine din România (A.P.E.M.A.R) , al Consiliului Judeţean Prahova si al primăriei Măgurele. Acţiunea face parte dintr-o campanie educaţională care are loc în întreaga Uniune Europeană şi care îşi propune conştientizarea tinerilor asupra necesităţii unui stil de viaţă sănătos, ceea ce presupune si o alimentaţie sănătoasă.

Preşedintele CJ Mircea Cosma a subliniat importanţa produselor apicole  şi se preconizează ca în viitor, mierea sa fie introdusă în şcoli, alături de celelalte alimente distribuite în prezent elevilor.

Campania „Micul dejun cu miere” a fost organizată, pentru prima oară în urmă cu 7 ani de Asociaţia Apicultorilor Sloveni. România  participă  la această acţiune  prin iniţiativa A.P.E.M.A.R, care organizează periodic întâlniri la nivel local, între reprezentanţi ai organizaţiilor care activează în domeniul apicol şi tinerii din şcoli. Cu această ocazie au loc scurte prezentări pe tema mierii, a apiculturii şi a mediului, urmate de distribuirea unor materiale informaţionale.

  La eveniment au mai participat: primarul comunei Măgurele, Vasilică Diaconu, consilierii judeţeni Rareş Enescu, Catalin Niţă precum şi reprezentanţi ai unităţii de învaţământ din localitate.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro