Vineri, 29 martie 2024 - 11:38:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Stiri Actuale a avut dreptate! CSM Ploiesti, din nou, fără director!


27 februarie 2023

Asa cum anunţam in urmă cu aproximativ o săptămână, CSM Ploiesti a rămas (iar) fără director! 

Simona Băicoianu a fost schimbată din funcţie de primarul Andrei Volosevici, rămânând in continuare consilier personal al edilului. (ca si Patrick Scoruş!) 

CITESTE SI    Se mută, iar, directorii din Primărie! Pe cine s-a supărat primarul Volosevici

Motivele oficiale sunt necunoscute, iar cele neoficiale se pare că sunt legate de faptul că Băicoianu a fuierat in biserică si nu a concediat mai multe persoane din CSM. Pe listă figurează Melania Dragomir, directorul adjunct, Simona Puiu, antrenoarea sectiei de gimnastică ritimică, dar si Cristian Ioniţă, unul dintre angajaţii de la Achiziţii din CSM Ploiesti. (care probabil a refuzat să...câstige cine trebuie anumite lucrări!!!) 

Deocamdată interimatul il asigură vesnicul Lucian Rădulescu, cel care reuseste să inoate in apele tulburi ale primarului Volosevici si să nu ajungă la fund! 

Vom reveni cu amănunte si bineinţeles cu numele noului director general care va avea sarcina de a anunţa firma care trebuie să schimbe gazonul de pe stadionul Ilie Oană. Si bineinţeles si nocturna care are doar vreo 4000 de ore de funcţionare din cele 10.000 pentru care a fost proiectată! Dar, vorba aia, mai bine schimbi casa, decât să înlocuieşti becurile......


PS. Salutăm revenirea in sediul CSM Ploiesti a vesnicului Vivi Răchită, care se laudă prin târg că...a reusit să mai schimbe un director! La cât mai mulţi, dle antrenor! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro