Marţi, 19 martie 2024 - 9:37:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Schimbarea primarului lasă antrenorii de la CSM Ploieşti fără salarii în plină iarnă! Volo repetă scenariul de la venirea lui Dobre?


3 decembrie 2020

Situaţie incredibilă la CSM Ploieşti. Contractele de activitate sportivă ale celor 50 de antrenori colaboratori ai clubului au expirat pe data de 30 septembrie şi nici până la această dată noile contracte nu au fost semnate pe motiv că nu mai există prevedere bugetară.

Lipsa prevederii bugetare nu ar fi însemnat nimic, dacă departamentul contabil al clubului ar fi iniţiat un proiect de hotărâre pentru rectificarea bugetului clubului. Nu a fost iniţiat din cauza refuzului contabilei şefe a clubului, Luminiţa Albu, care a susţinut sus şi tare că...."nu iniţiază nimic, deoarece consilierii locali i-au respins alte patru rectificări bugetare". Cea ce a uitat doamna Albu să spună este faptul că rectificările au fost respinse din cauza lipsei vizei Comitetului de Coordonare al CSM, aşa cum prevede o hotărâre de consiliu local din 2015.

Situaţia nu pare a deranja pe nimeni, mai ales că personalul TESA are asigurate salariile până la finalul anului.

Suntem curioşi, dacă Andrei Volosevici, noul primar al Ploieştiului, va tolera abuzurile  şi bătaia de joc la adresa antrenorilor şi sportivilor de la CSM Ploieşti şi dacă se va repeta situaţia din anul 2016, când după instalarea primarului liberal Adrian Dobre antrenorii ploieşteni au stat neplătiţi timp de 7 luni, mare parte dintre restanţele salariale nefiind recuperate niciodată. E drept că o parte dintre angajaţii de atunci au câştigat în instanţă plata salariilor, plus penalităţi, situaţie care a dus la dezastrul actual de la CSM Ploieşti.

Problemele din 2016 au dus la încheierea unor contracte de activitate sportivă, contracte care sunt reînnoite în funcţie de prevederile bugetare, fie la câteva luni, fie din lună în lună.

Vă reamintim că printre antrenorii de la CSM Ploieşti regăsim nume grele ale sportului românesc precum Tamara Costache sau Titi Tudor. Chiar şi aşa, numele şi cariera sportivă pălesc în faţa nesimţirii şi lipsei de empatie a unor angajaţi TESA care încearcă să nu înţeleagă faptul că salariile lor sunt asigurate chiar de activitatea antrenorilor şi sportivilor, fiind vorba despre un club sportiv finanţat din banii tuturor ploieştenilor....


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro