Marţi, 23 aprilie 2024 - 3:37:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cupa Buştenarului la Schi Alpin cu premii în valoare de 16.000 de lei. Weekend cu evenimente sportive la Buşteni


15 februarie 2018

La Buşteni, acest sfârşit de săptămână va fi marcat de un eveniment de maximă importanţă, devenit tradiţie, şi anume Cupa Buştenarului la Schi Alpin. Ediţia din acest an va beneficia de premii în valoare de aproximativ 16.000 de lei, care vor fi acordate de către organizatori câştigătorilor diverselor etape ale concursului, precum şi celui mai tânăr participant, cât şi seniorului.

Cupa Buştenarului la Schi Alpin va avea loc joi, 15 februarie 2018, începând cu orele 11.00, la Domeniul Schiabil Kalinderu Buşteni. Înscrierea în concurs se face în intervalul orar 9.00 - 10.30, ziua competiţiei, la baza Domeniului Schiabil Kalinderu, numai pe baza unui act de identitate (BI, CI, pasaport).  Copiii se vor înscrie în concurs pe baza certificatului de naştere

Accesul la telescaun va fi gratuit pentru concurenţi pe durata desfăşurării competiţiei.

Iubitorii sportului vor beneficia de alte două competiţii deosebit de atractive, şi anume cea de-a 6-a ediţie a Turneului Naţional de lupte greco-romane, precum şi Cupa oraşului Buşteni la Fotbal.

În mod normal, în tradiţia locului luna februarie ar fi trebuit să fie perioada de defăşurare a mult aşteptatei manifestări - cu răsunet naţional şi chiar internaţional - sugestiv denumită Zilele Oraşului Buşteni. Sărbătorirea Centenarului Marii Uniri şi aniversarea a 110 ani de atestare documentară a Primăriei Buşteni face însă ca de data aceasta aniversarea Zilelor Buşteniului să fie organizată în vara acestui an, la o dată ce va fi anunţată ulterior, astfel ca sărbătoarea să nu aibă nimic de suferit din fastul şi amploarea binecunoscute, cu invitaţi de marcă, cetăţeni de onorare ai oraşului, oameni de cultură şi de artă, oaspeţi dragi etc.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro