Marţi, 19 martie 2024 - 6:33:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Ce-ar fi să mutăm reşedinţa judeţului Prahova la Câmpina? Nu de alta, dar ei nu au mochetă pe asfalt!


6 iunie 2021

Concurenţa dintre Ploieşti şi Câmpina parcă nu a fost niciodată mai acerbă ca în acest an. Cel de al doilea municipiu al judeţului Prahova oferă pe lângă aerul curat, o altă imagine celor care îşi doresc o alternativă de petrecere a timpului liber şi nu numai.

Oameni frumoşi, profesionişti buni, firme prospere, capabile să întoarcă din profitul lor în favoarea oraşului şi de ce nu o mândrie locală care îi face invidioşi pe urmaşii lui Nenea Iancu. Castelul Hasdeu, Muzeul Grigorescu, Colegiul Grigorescu, bazinul de înot inaugurat de Elena Udrea, parcuri, verdeaţa şi plusurile ar putea continua. 

Spre exemplu, şi ghivecele lor cu muşcate arată mult mai spectaculos decât cele sărăcăcioase instalate pe stâlpii Ploieştiului....



Zona Centrală....la Câmpina pavajul e curat, fără mucuri de ţigară şi...fără hidoasa mochetă verde de la Ploieşti.



Nu au ei nici Filarmonica cu senzaţionalul Festival de Jazz şi nici Teatrul Toma Caragiu cu Festivalul lor, dar cine ştie, poate putem transfera cele două instituţii de cultură la Câmpina şi rezolvăm problema. 

Şi ar mai fi ceva...De la începutul anului Alin Moldoveanu, edilul de la Câmpina semnează proiecte europene pe bandă rulantă. La Ploieşti, primarul Andrei Volosevici are un singur subiect preferat: Petrolul! Nu mai asfaltăm străzi, nu mai realizăm marcaje, nu ne batem capul cu gunoiul, dar vrem să investim bani la Petrolul...şi nu mulţi...doar vreo jumătate din bugetul de investiţii al municipiului Ploieşti pentru 2021! 

Păi, în astfel de condiţii,  eu zic că ar merita să mutăm capitala judeţului Prahova de la Ploieşti la Câmpina măcar pentru un an.... 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro