Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:21:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova, promovată la târgul de turism de la Berlin


5 martie 2024



Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova pregăteşte terenul pentru a atrage un val de turişti străini către judeţul Prahova, participând activ la târgul de turism din Berlin, care începe pe 5 martie şi se încheie pe 7 martie.

Cu o abordare dedicată şi pregătire intensivă, APDT Prahova a pregătit o prezenţă remarcabilă la acest eveniment de amploare. În efortul de a promova atracţiile şi evenimentele din judeţul Prahova, APDT a pregătit o gamă largă de materiale.

Scopul APDT Prahova este de a atrage atenţia asupra diversităţii şi frumuseţii oferite de judeţul Prahova, pregătind terenul pentru o creştere semnificativă a fluxului de turişti străini în regiune. Prin prezenţa sa la acest târg de turism de renume internaţional, APDT Prahova demonstrează angajamentul său ferm în promovarea turismului şi în dezvoltarea economică a judeţului Prahova

Delegaţia României este alcătuită din 38 de co-expozanţi care vor promova oferte turistice diversificate: de la circuite culturale, drumeţii şi călătorii în oraşe, până la sejururi relaxante pe litoral şi explorări în Delta Dunării.

5500 de expozanţi din 170 de ţări participante, 150.000mp suprafaţa de expunere ocupata.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro