Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:26:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elena Udrea audiată la D.N.A.


1 octombrie 2014

Elena Udrea dă declaraţii la D.N.A. într-un dosar în care este învinuit Gheorghe Ştefan. În acest dosar, primarul din Piatra Neamţ este acuzat de fapte de corupţie. Primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a fost pus sub acuzare de DNA la începutul anului, pentru fapte de corupţie. De asemenea, procurorii au dispus controlul judiciar asupra sa. În luna mai, Gheorghe Ştefan, supranumit "Pinalti", a fost audiat mai bine de o oră de procurorii anti-corupţie. El a refuzat să facă declaraţii în faţa jurnaliştilor.

Potrivit DNA, "din 2009, Gheorghe Ştefan a administrat în fapt SC Strong Montaj SA (fostă SC Tehnoutilaj SA), prin interpuşi care au acceptat să figureze formal ca asociaţi şi administratori. SC Strong Montaj SA a încheiat şi a executat contracte pentru realizarea unor lucrări cu diferiţi clienţi şi a achiziţionat, de la o serie de furnizori, bunuri şi servicii, acte de comerţ, în efectuarea cărora s-a implicat Gheorghe Ştefan, incompatibile cu funcţia pe care o deţinea, menite să-i aducă sume de bani necuvenite."

Anchetatorii mai spun că primarul din Piatra Neamţ s-ar fi folosit de influenţa pe care o avea ca şef al PDL pentru a direcţiona bani publici către firme ale unor apropiaţi care erau în parteneriat cu propria societate comercială. O parte din banii respectivi veneau de la Ministerul Dezvoltării Regionale, mai spun procurorii. Edilul nu a dorit să răspundă acestor acuzaţii.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro