Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:07:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sala de sport de la Ciorani inaugurată în weekend


14 august 2019

Sfânta Maria le aduce locuitorilor din comuna Ciorani un dar inedit. Autorităţile locale au finalizat construcţia primei săli de sport moderne din comună, iar obiectivul va fi inaugurat sâmbătă, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor locale şi judeţene.

Noua sală de sport este dotată cu vestiare moderne, sala de fitness, sistem ultra modern de purificare a aerului şi a fost realizată cu fonduri de la bugetul local şi de la Consiliul Judeţean Prahova.

Sala de sport va putea găzdui campionate de handbal, volei, baschet, fotbal în sală, dar şi alte sporturi şi este singurul obiectiv de acest gen din zona limitrofă a judeţului Prahova.

"Era nevoie de un astfel de obiectiv. Comuna este mare şi trebuie să le oferim oamenilor tot ceea ce  îşi doresc. Iar sportul este un mijloc excelent de relaxare, sportul înseamnă sănătate", ne-a spus primarul Marin Voicu.

La inaugurarea sălii de sport vor participa, printre alţii, senatorul Radu Oprea, ministrul pentru IMM-uri,  Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova, Mădălina Lupea, prefectul judeţului, parlamentari de Prahova, consilieri judeţeni şi primari ai mai multor  comune din judeţ.

Inaugurarea sălii de sport face parte din Zilele Comunei Ciorani, eveniment care se desfăşoară în zilele de 17 şi 18 august.




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro