Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:35:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Împreună pentru Ucraina", spectacol caritabil în cadrul proiectului CâmpinArtelor!


17 martie 2022

"Împreună pentru copiii din Ucraina" este evenimentul de suflet organizat în cadrul proiectului CâmpinArtelor. Spectacolul caritabil este organizat de Primăria şi Consiliul Local Câmpina, în parteneriat cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Prahova. Evenimentul are loc vineri, 18 martie 2022, de la ora 17.30, la Casa de Cultură "Geo Bogza". 

Intrarea va fi făcută pe bza unei donaţii, organizatorii anunţând că donaţia minimă este de 10 lei/ persoană.  Toţi banii strânşi vor merge către copii ucrainieni din spitale şi din centrele de plasament.  În spectacol vor evolua copii talentaţi din Câmpina, pe afiş regăsindu-i pe Sara Ardeleanu (campioană mondială la dans contemporan), Livia Pisăliţă, Carolina Neagu, formaţia CELESTA de la Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu", trupa de dans HAPPY PEOPLE a Casei de Cultură. 

Punctul de atracţie al spectacolului va fi momentul a doi copii ucrainieni extrem de talentaţi Margharita Andreeva şi Nikolay Susel, campioni la dans sportiv. Cei doi au fugit împreună cu familiile din calea războiului şi au găsit adăpost la Câmpina. 

Invitaţii speciali ai evenimentului sunt Formaţia Alesis şi Alin Oprea, solistul trupei  "Talisman", care s-au alăturat spectacolului caritabil. 

Suntem convinşi că sala va fi plină, mai ales că nu mai există restricţii legate de pandemia de coronavirus. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro