Marţi, 19 martie 2024 - 12:44:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Succesul Festivalului Internaţional de Kangoo Jumps de la Bucureşti


22 octombrie 2013

Festivalul Internaţional de Kangoo Jumps –Bucuresti 2013  a avut loc în weekend în capitală. Au fost două zile pline de kangoo jumps,expoziţii,seminarii,workshopuri pe teme de nutriţie şi un concurs inedit de coregrafie –kangoo jumps în costume populare.
Evenimentul a început sâmbătă  dimineaţa, cu o oră specială de kangoo jumps prezentată de Kinga Sebestyen şi cei mai buni instructori de kangoo jumps din România şi străinătate.
Pe scena din sala mare,a hotelului Pulmann,au urcat (la prima oră ) printre alţii : Oxana Mosescu,Ildiko Dosa,Andreea Zaragiu,Florin Tudor,Gabriel Ghiţă şi (bine-nţeles ) Kinga Sebestyen.
Deschiderea a reprezentat un show total de kangoo jumps,la acesta participând în jur de 80 de persoane.
La ora specială a Kingai Sebestyen au participat şi sportive renumiţi,amintindu-i aici pe : Corina Ungureanu şi Marian Drăgulescu.
A urmat,într-o altă sala , o oră de X Tempo ( Opria Mihaela şi Marius Grancea),dar şi alte clase de kangoo jumps cu Andreea Zaragiu - Gabriel Ghiţă ,Oxana Mosescu ,Florin Tudor,etc.
În cadrul Festivalului participanţii au avut parte de o varietate largă de opţiuni referitoare  la programe de fitness cum ar fi : Aerobic, Pilates, Zumba, Capoeira, Dance, Combat, Port de Bras etc.
Printre expozanţi a fost şi Nicoleta Mocanu (director Coral Grup Internaţional) care a explicat şi a dat consultanta despre Apă Vie-Apa Alcalina…şi un nou mod de a trăi sănătos consumând apa alcalină.

Duminică,cunoscutul nutriţionist Cristi Margarit a avut un seminar despre o nutriţie sănătoasă combinată cu fitness şi cu apa alcalină. Pentru prima dată în România a fost organizat ,cu acest prilej, un concurs de dansuri pe ghete Kangoo Jumps.
Echipe din mai multe ţări au pregătit o coregrafie specială , fiecare echipă  urmând a sărit şi a dansat  pe ghetele speciale de kangoo în costumul popular din ţara natală.
Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani au avut acces gratuit la evenimente  şi au participat la sesiuni speciale de kangoo jumps, face painting şi alte surprize din partea organizatorilor.
Fiecare participant a primit la intrare câte o pungă cu cadouri, iar la finalul evenimentului au fost acordate diverse premii, printre care  ghete Kangoo Jumps, haine sport, accesorii, vitamine, băuturi energizante, abonamente la săli de fitness şi bilete la spectacolele din acest an.

La festival au fost prezenţi instructori din 20 de ţări, în jur de 500 de participanţi şi 32 de cursuri  de aerobic diferite. Festivalul Internaţional de Kangoo Jumps a ajuns la ediţia a-5-a, dar ediţia din acest week-end a fost prim din România.
 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro