Sâmbătă, 18 mai 2024 - 6:11:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Lupii galbeni" au invadat Winmarkt Grand Center Omnia FOTO


8 iulie 2013

Jucătorii echipei Petrolul Ploieşti s-au întâlnit, duminică, pentru câteva zeci de minute, cu ploieştenii.

Evenimentul a avut de toate: şedinţa de autografe şi sesiune foto (cu jucătorii antrenaţi de Cosmin Contra), demonstraţie de kangoo jumps, muzică, multe surprize...dar şi probleme de organizare. Întâlnirea a început cu o demonstraţie a majoretelor de la CSU Asesoft Ploieşti, apoi a urmat intonarea imnului echipei de către George Nicolescu, o demonstraţie de street dance, demonstraţie de kangoo jumps (a clubului de fitness Wellness Club Nico).
După demonstraţia de aerobic,"lupii galbeni" (sub un jet de artificii ) şi-au făcut apariţia în fata suporterilor.
Aşa cum se întâmplă de fiecare dată, jucătorii au fost "sufocaţi" de fani, aceştia înghesuindu-se şi îmbrâncindu-se pentru a lua un autograf sau a se fotografia cu favoriţii. Înghesuiala a dus la “deturnarea” programului,organizatorii anulând (şi) demonstraţiile de zumba şi super jump, ale clubului de fitness Wellness Club Nico, dar şi alte momente pregătite special pentru această zi.
Deşi la prima vedere evenimentul a fost reuşit, au existat multe probleme organizatorice, începând cu proastă organizare  a agenţilor de pază şi anularea programului iniţial . Întâlnirea s-a încheiat cu recitalul ploieşteanului Valentin Dinu.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro