Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:50:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pleacă Bokila în Rusia?


7 iunie 2013

Atacantul de origine congoleză e ca şi vândut în campionatul în care antrenează Dan Petrescu. Destinaţia cea mai probabilă: Rubin Kazan sau Lokomotiv Moscova. Preţ: 2,5 milioane euro.

 

Mariajul Petrolul - Bokila se apropie de final. Iar destinaţia africanului nu va fi cu siguranţă Ghencea! Surse apropiate clubului ploieştean spun că atacantul care a adus Cupa României la Ploieşti, prin golul marcat în finala contra Clujului, e ca şi vândut în Rusia!

 

E posibil ca transferul să se rezolve deja de săptămâna viitoare, iar printre numele vehiculate sunt Lokomotiv Moscova şi Rubin Kazan. Deocamdată, jucătorul se află în vacanţă, în Olanda, unde locuieşte împreună cu familia.

 

Team-manager-ul "lupilor", Marius Nicolae, oferă versiunea oficială: "Nu se ştie deocamdată ce se va întâmpla cu Bokila, nu e exclus să rămână şi în continuare la Ploieşti, fiindcă se simte excelent aici. Cert e că variantele Dinamo Zagreb şi Maccabi Haifa, vehiculate în presă, nu reprezintă oferte acceptabile din cauza preţului sub cel la care e cotat Bokila".

 

16 goluri a marcat Bokila pentru Petrolul în campionatul trecut, fiind pe locul doi în clasamentul golgeterilor, după Rusescu

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro